Начало За нас

За нас

"СТРАЙВ 4 БГ" – УСПЕШНИ РЕШЕНИЯ ЗА ВАШИТЕ ПРОЕКТИ!

 

Страйв 4БГ ЕООД предлага професионални услуги и консултации във всяка фаза от инвестиционния процес – от идейна проектна фаза до окончателното приключване на строителния процес и въвеждане в експлоатация.

 

Услугите, които предлагаме през целия процес на управлението на проекта, са като представител на Възложителя и включват всички необходими функции за гарантиране на навременно, рентабилно и висококачествено изпълнение на проекта.

 

Важна част от нашата работа по управлението на проекта е одобрението и упражняването на ежедневен контрол на всички етапи и дейности в инвестиционния процес.

За нас

За компанията

«Страйв 4БГ» е българска компания, която оперира в областта на проектното управление от 2012 г. и предоставя професионални услуги и консултации във всяка фаза от инвестиционния процес...
За нас

Екип

Сплoтeният екип на "Страйв 4БГ" съчетава доказани професионалисти с богат опит в управлението на проекти, строителството, инвеститорския контрол, проектирането, градоустройствените процедури, финансите и маркетинга на недвижими имоти....
За нас

Кариери

ЕКСПЕРТ ПРОДАЖБИ С АНГЛИЙСКИ ЕЗИК Присъединете се към нашия екип!