Начало Проекти Комплекс "Бижу", Младост 4, София
Проекти

Комплекс "Бижу", Младост 4, София

ПРОЕКТЪТ
Комплексът има 84 апартамента, 4 магазина, 93 паркоместа в сутерена и 20 открити паркоместа. Апартаментите са разположени на 8 жилищни етажа, в два самостоятелни входа. Всеки вход разполага със самостоятелен асансьор за 10 души. Пешеходният подход на сградата е решен на нивото на вътрешното дворно пространство, което осигурява безпрепятствен достъп, включително и на хора с увреждания.
Подземните гаражи са на две нива.  До тях е осигурен вътрешен достъп - от стълбищните клетки на входовет, на ниво сутерен. 
Отоплението на апартаментите е на природен газ. Сградата е на етап „кота 0“. Очакван срок за достигане на етап "груб строеж" е през лятото на 2021 г., а завършването ѝ -  в средата на 2022г.


МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
Сградата е само на 5 минути пешеходно разстояние от метростанция, наблизо са  „Икеа“, „София ринг мол“, „Технополис“, както и други гореми търговски обекти. От нея се откриват прекрасни гледки към Витоша, а непосредственият излаз до Околовръстното шосе осигурява бърз достъп до всички части на града. Удобен достъп както с автомобил, така и с градски транспорт. 

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ
Степента на завършеност на апартаментите е на шпакловка/замазка, ВиК инсталации /изпълнени на ниво тапа/, електроинсталации със изградена звънчево-домофонна инсталация, ТВ инсталация, отоплителна инсталация - на газ, вентилационна инсталация. Всички апартаменти ще бъдат оборудвани с висок клас ПВЦ дограма със стъклопакет, както и с блиндирани външни врати.

 

СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ

10% на предварителен договор
30% на кота 0
30% на Акт 14
30% при прехвърляне на собствеността на имота

При покупка с ипотечен кредит се предлага гъвкава схема за плащанията и се съобразява с възможностите на купувачите.

Всички имоти в сградата вече са продадени!

Галерия